Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На посаду директора департаменту з питань культури Львівської ОДА з’явився претендент

Як стало відомо Гал-інфо, на посаду директора департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА вже з’явився претендент - заступник директора Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького Христина Береговська.

Цю інформацію Гал-інфо підтвердили одразу два джерела.

Однак наразі голова Львівської ОДА Олег Синютка ще остаточно не визначився із призначенням на вакантну посаду директора департаменту.

Додамо, що про Христину Олександрівну Береговську в інтернеті інформації вистачає. Зокрема, 21 листопада 2014 року у Палаці Потоцького відбулась презентація антології "Святослав Гординський про мистецтво", упорядник - Христина Береговська, кандидат мистецтвознавства. 

Також чимало інформації про її батька Олександра Береговського, з якої випливає, що у його житті була одна драматична історія. Зокрема, інтернет-версія газети "Галичина"  26 грудня 2013 року написала: "За розтрату бюджетних коштів та службове підроблення генерального директора Національного заповідника «Давній Галич» Олександра Береговського засуджено до 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном 2 роки. Йому також заборонено упродовж  2 років займати посади, пов’язані з виконанням адміністративно-розпорядчих та організаційно-господарських обов’язків. Своєї вини в інкримінованих злочинах О. Береговський так і не визнав та готується подавати апеляцію".

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ