Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На посаду директора «Галсільлісу» буде оголошено конкурс

У четвер, 25 березня, відбулося засідання постійної комісії з питань комунального майна та приватизації. Серед питань порядку денного – спосіб призначення на посаду директора Львівського обласного спеціалізованого комунального підприємства «Галсільліс», – повідомили у Львівстькій крайовій організації НРУ.

 

Члени комісії погодились із пропозицією, викладеною у депутатському зверненні депутата Олександра Ганущина, і підтримали винесення на розгляд сесії Львівської обласної ради проекту рішення «Про оголошення відкритого конкурсу та призначення на посаду директора Львівського обласного спеціалізованого комунального підприємства «Галсільліс». Проект рішення передбачає утворення конкурсної комісії у складі депутатів обласної ради, фахівців лісової, екологічної галузей, яка має напрацювати умови участі в конкурсі, оголосити його у засобах масової інформації, провести конкурс, визначитися із переможцем, з яким управління майном обласної ради має укласти відповідний контракт.

 

Депутат обласної ради О.Ганущин вважає, що на керівну посаду такого важливого підприємства повинен бути проведений відкритий конкурс. «Тільки тоді, коли призначення обласної ради на стратегічні для області підприємства будуть прозорими, буде відновлена довіра до ЛОР, як до найвищого представницького органу влади», - зазначив О. Ганущин.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ