Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На потреби навчальних закладів Львова не додали 50 млн грн

На наступний рік на потреби навчальних закладів Львова в міський бюджет закладено 237 млн грн при потребі 287 млн грн. За словами начальника управління освіти Львівської міської ради Надії Оксенчук, основним завданням щодо розвитку освіти міста Львова є насамперед впровадження європейського рівня якості освіти через впровадження сучасних технологій.
Пріоритетними в освіті є також зміцнення матеріально-технічної бази, створення єдиного інформаційного простору. Необхідним також є розширення мережі дошкільних навчальних закладів, необхідно запровадити нові підходи до оцінювання якості роботи шкіл. Проблемою залишається також модернізація методичної служби, також забезпечення нових підходів до фінансування галузі освіти. Також перехід до відкритої освітньої політики, удосконалення системи державно-громадського управління освітою, реорганізація інформаційно-методичного центру освіти міста Львова у науково-технічний центр освіти міста Львова.
Під час прес-конференції Надія Оксенчук повідомила, що вже робляться перші кроки до виконання цих завдань. Зокрема щодо удосконалення структури управління освіти міськради, забезпечення нормативно-правової бази функціонування закладів освіти Львова, створення дієвої програми розвитку освіти міста на 2007-2010 роки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ