Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На позачерговій сесії БЮТ хоче скоротити двох заступників голови Львівської облради і об’єднати «Нашу Україну»

Президія фракції БЮТ у Львівській облраді підтримала ініціативу колег-депутатів щодо оптимізації роботи усіх структур облради з огляду на необхідність зменшення бюджетних витрат в умовах фінансово-економічної кризи. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба Львівської обласної організації партії „ВО” Батьківщина”.
Водночас БЮТ закликає депутатів Львівської облради привести у відповідність із законодавством усі аспекти функціонування найвищого представницького органу Львівщини.
Зокрема, президія фракції БЮТ пропонує скоротити кількість заступників голови Львівської облради з трьох до одного, скоротити кількість комісій облради шляхом злиття деяких з них, переформатувати міжфракційне об’єднання «Наша Україна» у одну фракцію, як цього вимагає закон, а також привести у відповідність до законодавства роботу Президії Львівської облради.
На думку фракції, зазначені заходи забезпечать посилення законності в роботі облради, а також сприятимуть скороченню видатків на її утримання. "Фракція БЮТ у своїй діяльності послідовно відстоює принцип дотримання законності в роботі Львівської облради, – йдеться у заяві фракції, підписаній головою фракції БЮТ, заступником голови Львівської облради Людмила Козак. – Закон понад усе – і жодні політичні домовленості не можуть виправдати порушення закону, якими б шляхетними цілями ці порушення не вмотивовувалися».
Також, члени Президії фракції БЮТ не відкидають можливості скликання позачергової сесії для вирішення цих питань.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ