Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На позачергову сесію ЛОР запросять секретаря РНБО, голову СБУ та міністра МВС

28 листопада відбудеться позачергова сесія Львівської обласної ради, на яку планується запросити секретаря РНБО Віталія Гайдука, міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка та голову СБУ Ігоря Дріжчаного. Таке рішення було прийнято під час засідання президії ЛОР.
„У зв’язку із тим, що криміногенна ситуація на Львівщині становить загрозу для повсякденного життя мешканців Львова та області, Президія ЛОР вимагає від Президента України, Кабінету Міністрів та РНБО створити та скерувати на Львівщину спеціальні слідчі бригади МВС, СБУ та Генеральної прокуратури для розкриття резонансних злочинів, вчинених упродовж останніх років у Львові, розробити та затвердити на засіданні РНБО комплекс заходів, скерованих на вирішення проблем безпечного ведення бізнесу в Україні, його захист від терору та бандитських посягань, звіт правоохоронних органів області на позачерговій сесії про реальний стан розслідування резонансних злочинів”, — йдеться у заяві Президії ЛОР.
Низка політичних сил вимагає звільнення з посади начальника УМВСУ у Львівській області Віталія Максимова, однак голова облради Мирослав Сеник переконаний, що сьогодні ставити питання про звільнення Максимова не зовсім доречно. Заступник керівника фракції БЮТ у ЛОР Ігор Держко заявив про те, що необхідно створити орган, до якого б увійшли представники правоохоронних органів та економічних структур, для того, аби виявляти конфлікти у господарській сфері та запобігати кримінальному  розв’язанню цих конфліктів. Він заявив про те, що, крім правоохоронних органів, за події у Львові несе відповідальність виконавча гілка влади.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ