Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На ПП «Смільниця» спинили колону«бляхарів»: мали заплатити 80 тис. дол

У п`ятницю (24 листопада) на масовому хабарі затримали найтолерантнішу зміну пункту пропуску "Смільниця" (Львівська область, Старосамбірський район, пункт пропуску через державний кордон України на кордоні з Польщею «Смільниця – Кросьцєнко»).

Про це написав на своїй сторінці на ФБ Ruslan Orudgev: "Це не пустослів’я з підконтрольних автолобістам ЗМІ, а правдива інформація від джерел зі сторони СБУ. Одразу 5 чоловік на чолі з багаторічним керівником Володимиром Ямборко "приняті" працівниками служби. Їм інкримінують одноразове отримання хабара одразу від 200 чоловік. Послуга від митниці - ввезення нерозмитненого авто на рік. Вартість – 400 доларів. Отож, здобутком митників мали стати 80 тисяч вічнозелених. Однак в списку був і заявник від правоохоронців. Щойно зміна заочно домалювала заїзд в Україну цілісінької колони, як СБУ завітало з недружнім візитом.

Що ж, ми бляхарі, висловлюємо глибоке занепокоєння та сумуємо з приводу затримання найтолерантнішої зміни. Шановне правосуддя, як пом’якшуючу обставину прийміть те, що екс-очільник ДФС не знав за такі толерантні розцінки на пункті пропуску з Республікою Польща "Смільниця", тому мусив ввозити свій нерозмитнений Рендж Ровер чорт зна де!".

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі Мостиського прикордонного загону, в п'ятницю поза межами пункту пропуску, представники спецслужб вчинили перевірку працівників митниці. Однак деталі цієї перевірки прикордонникам невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ