Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На прес-конференцію до Димінського прийшли Мирослав Сеник, Володимир Квурт та Михайло Гладій

На прес-конференцію з приводу процедури передачі в оренду спортивного комплексу  «Україна» ініційовану почесним презедентом ФК «Карпати» Петром Димінським прийшли голова Львівської обласної ради Милослав Сеник, секретар Львівської міської ради Володимир Квурт та екс-голова ЛОДА Михайла Гладій. Щоправда, Михайло Гладій сидів поряд з головним тренером ФК «Карпати» Юрієм Дячуком-Ставицьким  та з журналістами, а не в президії з головними гостями Диміньким Сеником і Квуртом.  
 Петро Димінський представив Михайла Гладія як генератора ідеї створення футбольного клубу — народної команди ФК «Карпати» та керівника області, який, свого часу, доклав багато зусиль для розвитку футболу на Львівщині.
Загалом, розмова, яка відбулася другого червня у прямому ефірі на «12 каналі» ще раз підтвердила, що як міська, так і обласна влада задекларували свою ініціативу допомогти футбольному клубу виступати у найпрестижнішому українському чемпіонаті та уникнути технічної дискваліфікації.
Нагадаємо, що зараз стадіон «Україна» не відповідає технічним вимогам для проведення поєдинків чемпіонату Вищої Ліги. Якщо до початку чемпіонату на стадіоні не буде проведена реконструкція, ФК «Карпати» не братиме  участь у змаганнях. Стадіон знаходиться на балансі міста, однак власних коштів на проведення ремонтних робіт у міській казні немає. ФК «Карапати» готовий провести реконструкцію стадіону до початку чемпіонату за умов передачі в оренду футбольної арени та навколишнього спортивного комплексу «Україна».  
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ