Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Президії ЛОР представники БЮТ та „Нашої України” запропонували схожі проекти політичних заяв

На сьогоднішньому засіданні президії Львівської обласної ради схожі за своїм змістом проекти заяв до Президента України та керівників помаранчевих політичних сил (блок «Наша Україна», БЮТ та СПУ) зачитали голова фракції БЮТ у ЛОР Ігор Держко та голова міжфракційного об’днання «Наша Україна» у Львівській обласній раді Олег Мандюк.
Фракція БЮТу протягом минулого тижня займалася збором підписів для проведення позачергового сесійного засідання ЛОР, щоб прийняти запропоноване звернення.
Міжфракційне об’єдання «Наша Україна» під час президії ЛОР також презентувала свій проект заяви. Суттєвих відмінностей у текстах обох проектів заяв немає. Деякі розбіжності були у розуміння вирішення проблеми: БЮТ вимагає не зволікати із створенням помаранчевої більшості (НУ, БЮТ та СПУ) і до завтрашньої сесії ВР таки створити більшість у вищезгаданому форматі, а позиція міжфракційного об’єднання „Наша Україна”, висловлена головою фракції Олегом Мандюком, була у тому, що переговорний процес не варто форсувати заявами на позачерговій сесії ЛОР, і якщо виникне потреба, то таку заяву можна прийняти на пленарному засіданні облради, виділивши для цього півгодини перед сесійним засіданням.
Для врегулювання розбіжностей у тексті спільної заяви депутатів ЛОР зараз працює редакційна комісія у складі голів всіх фракцій, котру очолив заступник голови ЛОР Левко Захарчишин (ГП «Пора»). Позачергове сесійне засідання заплановане на 16.00.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ