Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На проблеми відомчого житла Львова у 2007 році з Держбюджету мають виділити 18 млн грн, в той час як місцева влада просила 25 мільйонів

На проблеми відомчого житла Львова наступного року з Держбюджету мають виділити 18 млн грн, в той час як міськрада просила 25 мільйонів гривень — повідомив сьогодні, 25 вересня, заступник міського голови з питань інженерного господарства Ігор Базарник.
За його словами, за ці кошти місцева вдала планує вирішити проблеми з ремонтом каналізаційних та водопровідних систем та систем опалення у 95 відомчих будинках нашого міста. Цьогоріч же, як наголосив Базарник, на проблеми відомчого житла грошей практично не було. Так, при потребі 8,9 млн грн на вирішення проблем 44 відомчих будинків Львова виділили всього лише 732 тис. грн з обласного бюджету та 250 тисяч гривень з міського бюджету.
 «Попри катастрофічний брак коштів все ж нам вдалося підготувати до початку опалювального сезону приблизно 12 із запланованих 44 житлових будинків відомчого фонду. В інших же намагалися домовлятися про хоча б мінімальні роботи з підготовки до опалювального сезону підприємствами, яким належать ці будинки», — зазначив Ігор Базарник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ