Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На проміжних виборах у Івано-Франківську облраду не пройшов узгоджений кандидат від опозиції

На проміжних виборах у Івано-Франківську обласну раду не пройшов узгоджений кандидат від опозиції. Перемогу з відривом у 40% здобув Володимир Грабовецький.

Як повідомило видання firtka.if.ua, відомий на Прикарпатті правозахисник і доброчинець Володимир Грабовецький на проміжних виборах до Івано-Франківської обласної ради переміг узгодженого кандидата від опозиції Юрія Голінея з різницею у більш, як 40% голосів виборців - набрав 65, 5%.

За результатами паралельного підрахунку голосів, перемогу на проміжних виборах депутатів Івано-Франківської обласної ради на 25-му виборчому округу з центром у місті Надвірна здобув Володимир Грабовецький, відомий правозахисник, голова Всеукраїнського благодійного Фонду Юрія Дерев'янка.

Його опонент Юрій Голіней, узгоджений кандидат від політичних сил ВО "Свобода", ВО "Батьківщина", ПП УДАР та ПП "Фронт Змін", набрав 17,5% голосів виборців.

Загальна явка виборців на 24-х дільницях округу склала 25,2%.

Нагадаємо, що довибори до Івано-Франківської обласної ради були призначені у зв"язку із тим, що депутат облради по Надвірнянському виборчому округу №25 Юрій Дерев'янко став депутатом Верховної ради України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ