Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На «Провесінь» не пускали журналістів

Сьогодні ВАТ «Агрофірма «Провесінь» для зустрічі з трудовим колективом відвідав народний депутат України від фракції БЮТ Олександр Ковтуненко, але не всі журналісти змогли бути присутні при цьому спілкуванні – журналістів інформагентств «Гал-іnfo», ЗІК та «Прес-тайм» не пустили на територію підприємства, оскільки вони не були заздалегідь акредитовані.

Зустріч Ковтуненка з трудовим колективом підприємства була запланована на 15.00, а акредитуватися треба було до 12 години. За словами члена правління ВАТ «Агрофірма «Провесінь»» Ігоря Багнюка, з яким журналіст «Гал-іnfo» мав телефонну розмову, без акредитації на підприємство не пускають, оскільки, крім того, що на підприємстві присутній народний депутат, в якого є охорона, котра вимагає відповідної акредитації,  голові правління «Провесені» погрожували, і він також був змушений найняти охорону, яка без акредитації, відповідно до договору з клієнтом, до Івана Півня нікого не підпускала. 
Єдине  дивне - чому про необхідність акредитації журналістів повідомлено не було.
Нагадаємо, що відвідати підприємство особисто і дати пояснення трудовому колективу щодо ситуації, яка склалася зі спробою рейдерського захоплення підприємства, Олександра Ковтуненка примусила лідерка БЮТ Юлія Тимошенко після того, як керівництво ВАТ «Агрофірма «Провесінь» звернулося до неї з таким проханням. 21 листопада підприємство має відвідати голова Верховної Ради Олександр Мороз, який сам виявив бажання розібратися в ситуації, що склалася. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ