Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На придбання шкільних автобусів в бюджеті передбачили 352 млн грн

На придбання шкільних автобусів для перевезення дітей, що проживають у сільській місцевості, у Державному бюджеті на 2012 рік передбачено 352,0 млн. грн., що майже в 5 разів більше, ніж торік. Це дасть можливість придбати 986 шкільних автобусів, з яких 43 для дітей з обмеженими фізичними можливостями, повідомляє урядовий портал.

У 2012 році на видання, придбання, зберігання і доставку підручників і посібників для студентів вищих навчальних закладів, учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів та вихованців дошкільних навчальних закладів буде спрямовано 233,2 млн. грн., що практично в 2 рази більше порівняно до2011 року.

Вищезазначені кошти будуть спрямовані на видання підручників для учнів 1 класу, які будуть навчатися за новими програмами; на перевидання підручників для учнів 5-х класів; забезпечення навчальною літературою учнів спеціальних навчальних закладів; забезпечення підручників з фахових дисциплін учнів професійно-технічних училищ; на видрук художніх творів серії «Шкільна бібліотека» для учнів 10-11 класів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ