Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Прикарпатті викрили групу осіб, які за підробленими докуменами продавали ліс за кордон

фото - Офіс Генпрокурора
фото - Офіс Генпрокурора
фото - Офіс Генпрокурора
фото - Офіс Генпрокурора
фото - Офіс Генпрокурора
фото - Офіс Генпрокурора
1/3
Правоохоронці викрили на Прикарпатті групу осіб, які сприяли легалізації майна, одержаного злочинним шляхом, незаконному збуті лісу та підробленні документів.

Про це інформує Офіс Генпрокурора на своєму офіційному сайті.

За даними слідства, службові особи низки підприємств із Івано-Франківської та Чернівецької областей, використовуючи повторно товарно-транспортні накладні, легалізовували незаконно зрубаний ліс та отримували сертифікати про походження деревини, необхідні для її продажу за кордон.

Згодом учасники групи щомісяця відправляли деревину до Республіки Молдова. Орієнтовна вартість лісу, вивезеного за кордон упродовж року, становить приблизно 15 млн грн.

Правоохоронці здійснили 14 обшуків, під час яких вилучили пиломатеріали, що супроводжувалися підробленими документами, ліс-кругляк без документів про законність походження, фінансово-господарську та бухгалтерську документацію.

Протиправну діяльність викрито працівниками податкової міліції Головного управління ДФС в Івано-Франківській області спільно зі співробітниками управління СБУ в області за процесуального керівництва прокуратури.

Нагадаємо, як повідомляло раніше Гал-інфо, на Львівщині затримали три вантажівки нашпиговані цигарками.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ