Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

На Привокзальному ринку вбили не ту людину – «помилка об’єкта», - подробиці

Як уже повідомляло Гал-інфо, учора, 29 листопада, застрелили 27-річного менеджера Привокзального ринку на прізвище Г. У коментарі Гал-інфо т.в.о. обов’язків начальника ГУ МВС у Львівській області полковник Володимир Нагачевський повідомив, що вбитий не є сином директора Привокзального ринку. Він також сказав, що вочевидь, нападник вбив не того, кого насправді хотів убити.

За його словами, 29 листопада приблизно о 16.30 невідомий зайшов у кабінет на другому поверсі будівлі ринку. На дверях кабінету була табличка «Директор». Всередині було двоє працівників: хлопець, який загинув, та дівчина, котру вбивця не зачепив. Цікаво, що за кілька хвилин до нападу в приміщенні перебувала ще одна працівниця, яка вийшла на ринок щось купити. Злочинець зробив два вистріли з пістолета без глушника. Одна куля влучила в шию, інша – в голову. Після цього він вийшов і розчинився у натовпі. Окрім дівчини-свідка, на ринку ніхто нічого не чув і не бачив. Ні як він піднімався на другий поверх, ні як вийшов, ні куди пішов, ні пострілу – нічого.

«Інформація про те, що вбитий був сином директора Привокзального ринку, не відповідає дійсності. По-перше, Привокзальний ринок – це кілька підприємств, там кілька директорів. По-друге, вбитий хлопець на ринку збирав плату за місця. Його мама працює бухгалтером на одному з підприємств Привокзального ринку. Отож, на нашу думку, йдеться про помилку об’єкта», – зазначив Сергій Нагачевський.

Він також наголосив, що у слідства на цей час є певні напрацювання, які дозволяють припустити, що злочин буде розкрито.

Додамо, що учора, 29 листопада, у Львові ще двоє людей загнуло від пострілу пістолета. Приблизно о 18.00  на вул. Величковського, 14 один чоловік вистрелив іншому в голову, а потім собі в живіт. Вік чоловіків 45 та 42 роки.

Відтак, правоохоронні органи відпрацьовують версію щодо пов’язання цих двох злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ