Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На призначення нового в. о. начальника управління земельних ресурсів у Львівській області «Свобода» не реагуватиме — Олексій Кайда

На призначення нового в. о. начальника управління земельних ресурсів у Львівській області не буде ніякої реакції від ВО «Свобода». Про це у коментарі «Гал-info» повідомив депутат Львівської обласної ради Олексій Кайда.
«Ми розцінюємо таке призначення так: іде боротьба за посади, тобто без погодження із прем’єр-міністром України призначили в. о. голови Львівської обласної державної адміністрації і прем’єр у відповідь без погодження призначила нового виконувача обов’язки начальника обласного управління земельних ресурсів. Тобто зроблений крок у відповідь. Я думаю, що це не останнє перепризначення, і боротьба між Секретаріатом Президента України та Кабінетом Міністрів продовжуватиметься і надалі», — зазначив Кайда.
Нагадаємо, Миколу Пшевлоцького було звільнено 7 квітня, як зазначається в наказі Держкомзему, «за згодою сторін». Вчора відбулося представлення нового начальника управління земельних ресурсів у Львівській області Дмитра Завтура, депутата Київської обласної ради від БЮТ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ