Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На п'ятницю синоптики обіцяють хуртовини

У найближчу добу погоду в Україні визначатиме дуже волога і вітряна повітряна маса.

В Україні складні погодні умови - у північних та центральних областях сильні снігопади, хуртовини, снігові замети, пориви північно-східного вітру 15-20 м / с (лише у західних областях місцями невеликий сніг), температура повітря вночі 5-10 °, вдень 1-6 ° морозу. На Прикарпатті вночі 11-16° морозу, удень близько 0°.

У південних, східних, Кіровоградській і Дніпропетровській областях сильний мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, температура повітря протягом доби від 4° морозу до 2° тепла, в Криму та Приазов'ї місцями дощ, температура 1-7° тепла.

На дорогах очікується ожеледиця.

У Києві - вночі, вранці складні погодні умови - сильний сніг, хуртовина, пориви вітру 15-18 м/с, вдень невеликий сніг, на дорогах ожеледиця; температура повітря вночі 6-8°, удень 3-5° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 8 січня найвища температура була +7,1 у 1998 році, найнижча - 26,6° морозу в 1935 р.

9 січня на півночі Лівобережжя вночі сніг, вдень невеликий, на Закарпатті та Прикарпатті мокрий сніг та дощ, ожеледь, на решті території без істотних опадів.

На дорогах країни ожеледиця.

Вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с, у південній та східній частині місцями пориви 15-20 м/с.

Температура повітря вночі 5-10 °, удень 1-6 ° морозу, на Закарпатті, Одещині та Криму 0-5 ° тепла.

У Києві в суботу без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, температура повітря вночі 6-8 °, удень 2-4° морозу.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ