Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На реабілітацію до Польщі відправлять 40 поранених українських військових

В кінці лютого на реабілітацію до Польщі направлять 40 поранених під час проведення АТО українських військовослужбовців. Як повідомили УНІАН у прес-службі Дніпропетровської обласної ради, зараз комісія з питань консультування поранених учасників АТО займається підготовкою списків поранених.

До складу комісії входять представники обласної лікарні ім. Мечникова, об'єднання швидкої медичної допомоги, а також медичної академії МОЗ. Для ефективності курсу реабілітації медики уточнюють діагнози, оцінюють стан і можливість хлопців перенести тривалу поїздку в польські здравниці.

«Найголовніше для нас, щоб з Польщі хлопці повернулися здоровими. Польські колеги очікують не просто курортників, а поранених військових. Щоб їх швидко поставити на ноги, потрібно встановити правильні діагнози і розробити план реабілітації. Саме цим зараз і займаються дніпропетровські медики», - цитує прес-служба голови облради Євгена Удода.

Поранених українських військових чекає реабілітація в Польщі протягом місяця. Лікування буде проходити за рахунок приймаючої сторони.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ