Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На реконструкцію 11 недіючих фонтанів Львова необхідно близько 1,4 мільйона гривень

На території Львова знаходиться 21 фонтан, з яких на сьогодні функціонують десять – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.
Як зазначили в управлінні інженерного господарства Львівської міської ради, не функціонують фонтани: на території готелю “Власти” (вул. Клепарівська), два фонтани в Стрийському парку, фонтан на залізничній станції Підзамче (зараз вирішується, хто виконуватиме ремонтні роботи), фонтан біля кінотеатру ім. О. Довженка, фонтан біля заводу “Кінескоп”, у зв’язку із реконструкцією площі Ринок тимчасово не функціонують чотири фонтани на площі.
Щоб провести реконструкцію недіючих фонтанів, необхідно виділити з бюджету  міста близько 1 млн 300 тис. грн – 1 млн 400 тис грн. Зокрема, підготовлено документацію на реконструкцію фонтанів на площі Ринок, тут заплановано поставити водяні насоси і закільцювати воду.
Фонтани, що працюють: фонтан біля аеропорту, біля залізничного вокзалу, фонтан біля фігури Божої Матері, в парку ім. Б. Хмельницького, ін. Обслуговування фонтанів вимагає значних коштів для оплати за воду та енергопостачання. Усі фонтани знаходяться на балансі районних адміністрацій.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ