Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На реконструкцію двох котелень на вул. Албанській та Зеленій виділили 1,04 млн грн

На реконструкцію котелень на вулицях Абанській, 9 та Зеленій, 111  управлінню інженерного господарства Львівської міської ради виділили 1 040 938 грн. Відповідне розпорядження підписав міський голова Андрій Садовий. Фінансування здійснюватиметься за рахунок субвенції з Державного бюджету України та з бюджету розвитку міського бюджету м. Львова.

           З Державного бюджету виділено 380,42 тис. грн на реконструкцію котельні на вулиці Албанській, 9 та 328,873 тис. грн на реконструкцію котельні на вулиці Зеленій, 111.  З бюджету розвитку міського бюджету м. Львова на ремонт цих котелень виділено відповідно 190,209 тис. грн та 141,436 тис. грн.
Зокрема, як розповіла “Гал-info” начальник відділу теплопостачання Раїса Терлецька, це районні котельні, в яких повністю поміняли обладнання. Зокрема, у котельні на вулиці Абанській, 9  замінили два старі неефективні котли з ККД 60% на 3 нових “Vissman”, потужність і віддача тепла яких значно вища, а ще два планують встановити найближчим часом. Також було замінено насоси на нові економічні, теплообмінники та інше обладнання, яке вже технічно і морально застаріло. Окрім того, було оновлено зовнішній вигляд котельні. Подібна ситуація і в котельні на вул. Зеленій, 111, де проведена заміна обладнання і встановлено два нових котли “Vissman”.
Також цього і наступного року здійснять реконструкцію центрального теплового пункту і котельні на вулиці Патона, 2-а і реконструкцію схеми теплопостачання житлових будинків на вулиці Левандівській з ліквідацією трьох підвальних котелень і натомість будівництва однієї блокової котельні.
 „Загалом на ці всі об’єкти з державного бюджету виділено субвенцію в сумі 4,5 млн грн і з міського - 2,1 млн грн. Проте коштів вистачить тільки на ту частину робіт, яка запланована на цей рік, а роботи, які будуть проводитися наступногороку, потребують передбачення коштів у бюджеті міста на 2007 рік. Окрім того, наступного року субвенції з державного бюджету не передбачено”, - зазначила Раїса Терлецька.  
 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ