Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На реконструкцію площі Торгової витрачено 5 мільйонів гривень

Сьогодні, 8 червня, відбулось урочисте відкриття реконструйованої площі Торгової. Розрізати стрічку доручили першому заступнику міського голови Львова Миколі Одусі, колишньому заступнику міського голови Василеві Кравціву та начальнику управління капітального будівництва Львова Василеві Миськіву.
Субвенцією з державного бюджету, що надавалась у 2005 році на реконструкцію площі, було передбачено 2 750 тис. грн., у 2006 році – 2 700 тис. грн. Загалом з держбюджету надійшло 5 106,5 тис. грн.
Реконструкція розпочалась минулого року восени. Автором проекту реконструкції є львівський архітектор Валерій  Чернишов. Враховуючи те, що площа Торгова розташована у центральній історичній частині міста і проїзна частина покрита бруківкою, то проектом влаштовано замощення аналогічним шаром покриття. Ремонтні роботи тривали навіть у зимову пору, окрім інженерних мереж, тут прокладено бетонні подушки, які зміцнені бетонним каркасом. Також налагоджено роботу колектора підземної річки Полтва.
Керівникам проекту реконструкції надійшла подяка від жителів прилеглих вулиць за упорядкування території і проведення ремонтних робіт.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ