Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На ремонт каналізаційної і водопровідної мережі на вул. Лісній виділять майже 2 млн грн

Із резервного фонду виділять майже 2 млн грн на ремонт каналізаційної і водопровідної мережі на вул. Лісній. Про це повідомили 18 червня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення "Про виділення коштів з резервного фонду бюджету Львівської міської територіальної громади" у сумі майже 2 млн грн для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт на каналізаційній і водопровідній мережі на вул. Лісній.

"Пропонуємо виділити з резервного фонду бюджету Львівської міської територіальної громади департаменту житлового господарства та інфраструктури кошти в сумі 1 973 284 грн на:

- для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану окремих конструкційних елементів загально-сплавного каналізаційного колектора на вул. Лісній (від вул. М. Лисенка до вул. Піскової) – 1 729 286 грн.

- для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану окремих конструкційних елементів водопровідної мережі на вул. Лісній (від вул. М. Лисенка до вул. Піскової) – 243 998 грн", - доповіла Ліліана Римар, заступник директора департаменту фінансової політики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ