Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На ремонт кварталу на Чорновола додали ще 2 мільйони гривень - Лейла Мелесова-Вальчак

У Шевченківському районі Львова реконструюють великий житловий масив у межах трьох вулиць - Хімічна, Сорочинська та пр. Чорновола. З бюджету погодили цьогоріч додати на ремонт ще 2 мільйони гривень. Про це розповіла депутатка Львівської міської ради від Європейської Солідарності Лейла Мелесова-Вальчак.

"Під час останнього перерозподілу коштів бюджету розвитку міста Львова на капітальний ремонт житлового кварталу - Чорновола 43,45 49,55 - Хімічна,50 - Джерельна 42,44 -Сорочинська 2,4,6,8 вдалось залучити ще 2 мільйони гривень, окрім 3,5 мільйонів гривень, що були передбачені раніше. Зараз вже тривають капітальні ремонтні роботи в мікрорайоні", - розповіла Лейла Мелесова-Вальчак. 

Нагадаємо, проєкт реконструкції житлового кварталу Чорновола 43, 45, 49, 55 -Хімічна, 50-Джерельна 42,44-Сорочинська 2,4,6,8 - це багатомільйонний проєкт, загальна вартість робіт становить - 16,4 мільйони гривень. 

Тут зроблять внутрішньоквартальні дорого і хідники, дощоприймачі, місця для паркування, новий дитячий майданчик, благоустрій району -  зовнішнє освітлення та демонтаж аварійних дерев з висадкою нових.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ