Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На ремонт військових відомчих будинків, які передають в комунальну власність Львова, з Державного бюджету виділено субвенцій на 5 мільйонів гривень

На ремонт військових відомчих будинків, які передають в комунальну власність Львова, з Державного бюджету виділено субвенцій на 5 мільйонів гривень – про це повідомив „Гал-іnfо” заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Ігор Базарник,  який зараз перебуває у Києві на спільній нараді керівного складу квартирно-експлуатаційних органів ЗС України та представників обласних державних адміністрацій і органів місцевого самоврядування, щодо передачі  територіальним громадам житлового фонду та об’єктів соціально-культурної сфери Міністерства оборони України.
“З бюджету виділено 5 мільйонів гривень на проведення капітального ремонту житлового фонду і комунальної інфраструктури  військового відомства, що  переходять  на баланс міста Львова, тоді  як потреба становить близько 60 мільйонів гривень. Загальним фондом цьогорічного Держбюджету передбачені субвенції місцевим бюджетам для здійснення заходів щодо передачі житлового фонду та об’єктів Міністерства оборони у комунальну власність на суму 115 млн грн. Але це лише 40% від потреби. У Львові на баланс міста  переходить 136 будинків, які належали військовому відомству”, - зазначив “Гал-info” Ігор Базарник. 
13 травня 2006 року затверджено Постанову Кабінету Міністрів України №669 „Про Порядок використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам для здійснення заходів по передачі житлового фонду та об’єктів соціально-культурної сфери Міністерства оборони України у комунальну власність у 2006 році”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ