Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На ремонт вулиці Городоцької на 2006 рік виділено 8,509 млн грн

Триває ремонт вулиці Городоцької на ділянці від вулиці Боберського до вулиці Смаль-Стоцького. За інформацією управління капітального будівництва Львівської міської ради, на цій ділянці замінять інженерні мережі, демонтують існуючі та прокладуть нові трамвайні колії, влаштують стрілкові переводи і дорожнє полотно. Всі роботи виконує ЛКП “ШРБУ-65”. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі ЛМР.
На реконструкцію вулиці Городоцької на ділянці від вулиці Кульпарківської до вулиці Чернівецької на 2006 рік виділено 8 509, 9 тис. грн, з них 6 500 тис. грн – з Державного бюджету та 2 009, 9 тис. грн – з міського бюджету. На 9 листопада робіт виконано на 5 734, 094 тис. грн.
У 2007 р., згідно з проектом плану фінансування, на реконструкцію цієї вулиці буде передбачено 5 500 тис. грн.
Нагадаємо, що цього року на ділянці від приміського вокзалу до перехрестя вулиць Городоцької та Кульпарківської закінчили будівництво нової автомагістралі, змонтували контактну мережу електротранспорту та мережі зовнішнього освітлення.  На ділянці від депо №1 до вул. Чернівецької влаштували трамвайну колію і замінили інженерні мережі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ