Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На ремонті дороги Миколаїв - Жидачів - Калуш "Онур" вже освоїв більше як 40 млн грн

Першу чергу робіт на автодорозі Миколаїв - Жидачів - Калуш завершать вже до кінця року. Це ділянка дороги протяжністю майже 11 км від з'їзду з шляху Київ-Чоп у напрямку до Жидачева. Про це сьогодні, 13 жовтня, під час огляду ходу робіт розповів Микола Одиноцький, начальник відділу експлуатації дорожнього господарства департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА.

«Тут запланований поточний середній ремонт, який проводять за рахунок впровадження експерименту, першочергово роботи виконують на ділянці у Миколаївському районі. Роботи виконують з кріплення основ та облаштування двох шарів асфальту. Цього року відремонтуємо 10 км у Миколаївському районі, у Жидачівському районі – наступного року», - розповів Микола Одиноцький.

Роботи виконує компанія Онур. Освоїли вже трохи більше як 40 млн гривень.

«Роботи розпочали 6 вересня. Роботи проведені на 60-65 %, відремонтували майже 8 км в нижньому шарі», - зазначив Роман Івасівка, інженер-будівельник, який виконує роботи із поточного ремонту дороги Миколаїв -Жидачів - Калуш.

За його словами, ремонт на цій ділянці не проводили більше як 20 років.

Загалом на автодорогу Миколаїв - Жидачів - Калуш, протяжністю 48,5 км, передбачено 111 млн грн. На виконання робіт передбачено фінансування за рахунок перевиконання митних платежів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ