Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На ремонті ліцею нажились на 115 тис. грн

Вартість ремонтних робіт в одному із ліцеїв Львівської області завищили на суму у понад 115 000 гривень, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області, слідчі Сокальського відділу поліції за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури викрили факт розкрадання бюджетних коштів, призначених для проведення капітального ремонту системи опалення навчального закладу.

Як встановили правоохоронці, він проводився в рамках виконання договору підрядною організацією впродовж 2014 року. Як з’ясувалося під час аналізу затверджених актів, ремонті роботи були виконані не в повному обсязі. Загальне завищення їх вартості склало близько 115,2 тисяч гривень.

Директору навчального закладу повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.191 (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) та ч.1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ