Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На реставраційні роботи Вірменського собору виділено 278,2 тисячі гривень

Виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення "Про надання управлінню капітального будівництва функцій замовника на ремонтно-реставраційні роботи Вірменського собору (охоронний номер 318/1)" – повідомили „Гал-іnfо” у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.

Відповідно до ухвали міської ради від 13 липня 2006 р. № 95 "Про внесення змін у міський та районні бюджети м. Львова на 2006 рік" виконавчий комітет вирішив надати управлінню капітального будівництва функції замовника на ремонтно-реставраційні роботи Вірменського собору.
Управління капітального будівництва повинне отримати вихідні дані на проектування; виготовити проектно-кошторисну документацію та погодити її у встановленому порядку; отримати дозвіл в інспекції державного архітектурно-будівельного контролю на ремонтно-реставраційні роботи; здійснити ремонтно-реставраційні роботи.
Після завершення будівельних робіт і благоустрою управління повинне виготовити виконавчу зйомку території та передати її в управління архітектури і містобудування.
Як повідомили в управлінні капітального будівництва Львівської міської ради, у вересні цього року розпочнуться роботи із благоустрою території, ремонту дахів та інженерних мереж собору. З державного бюджету на виконання цих робіт виділено 278,2 тис. грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ