Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На реставрацію пам’яток архітектури у Львові минулого року використали близько 11 млн грн

Минулого року управлінням капітального будівництва були виконані роботи, пов’язані зі збереженням історичної забудови міста. У 2007-му році працювали над такими пам’ятками архітектури: здійснено ремонтно-реставраційні роботи в приміщенні театру «Воскресіння», що на площі Генерала Григоренка, 5, проведено реконструкцію Національного музею українського мистецтва (Драгоманова, 42) та будинку Ратуші (пл. Ринок, 1), реставраційно-ремонтні роботи у Палаці Потоцьких (вул. Коперника, 15) та в Музеї етнографії (проспект Свободи, 15). Про це сьогодні на сесії Львівської міської ради у ході заслуховування інформації про роботу управління капітального будівництва за 2007 рік повідомив його керівник управління Богдан Коваль. Повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
За його словами, у 2007 році Львову надавалася субвенція з Державного бюджету на збереження історичної забудови міст, об’єктів історико-культурної спадщини в сумі 4,7 млн грн. (використано 4,6968 млн грн.) та на соціально-економічний розвиток регіонів (350 тис. грн), а саме на реконструкцію приміщень музею "Національно-визвольних змагань", що на вул. Лисенка, 23-а.
Загалом, на збереження, розвиток, реконструкцію та реставрацію пам’яток історії та культури було використано 10,983 млн грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ