Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Рівненщині двоє дітей провалилися під лід, один хлопчик загинув

Близько 18:30 23-го березня у м. Корець Рівненського району двоє малолітніх дітей, шестирічний Дмитро та п’ятирічний Володимир, граючись на штучній водоймі поблизу житлових будинків, провалилися під лід, – повідомили у центрі пропаганди ГУМНС у Рівненській області.

 

Дітлахи одразу ж почали кликати на допомогу. На щастя, жінка, яка проживала поряд з водоймою, почула крики та одразу кинулася на порятунок. Наташа Біла, саме так звали цю хоробру жінку, вскочила у водойму та дістала з води одного з хлопчиків, Володимира, який уже був у непритомному стані. За якусь мить кинулася витягати з води другого. Дмитро, старшенький хлопчик, на щастя, не встиг наковтатися води. Врятувала міцна крига, за яку він тримався. Витягнувши на берег другого хлопчину, Наталя відразу ж почала надавати першу медичну допомогу Володі й викликала швидку. Та, нажаль, лікарі лишень констатували смерть меншенького.

 

Як з’ясувалося, це були два рідних братика. Мама дітей на час трагедії була вдома з маленькою донечкою. Жінка з трьома дітьми проживала сама, голова сім’ї постійно перебуває на заробітках.

 

У зв’язку з небезпечним становищем на кризі, МНС укотре звертається до батьків: бережіть життя своїх дітей, не нехтуйте застереженнями, стежте за власними дітьми та цікавтеся, де вони проводять свій вільний час.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ