Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Рівненщині хлопець розстріляв з рушниці 8 відвідувачів кафе

О 4 годині 20 хвилин до чергової частини Кузнецовського МВ надійшло повідомлення з Володимирецької центральної районної лікарні про те, що до медзакладу госпіталізовано восьмеро людей із вогнепальними пораненнями. Про це повідомив СЗГ УМВС України в Рівненській області.

Як з’ясувалося, криваву розправу 22-річний молодик влаштував у приміщенні кафе в одному з селищ Володимирецького району о пів на дев’яту вечора. Всередину заходити не став — стріляв у вікно. Усі восьмеро потерпілих, віком від 17 до 25 років, саме відпочивали у приміщенні закладу.

Працівники міліції по гарячих слідах затримали стрільця. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Кузнецовського міськвідділу.

Зброю, із якої стріляв підозрюваний — незареєстровану гладкоствольну рушницю –вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією правопорушення за ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ