Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Рівненщині розкрадач металу ризикував зірвати залізничне сполучення з Прибалтикою

Під час відпрацювання дільниці обслуговування лінійного відділу на станції Сарни правоохоронцями був затриманий 35-річниймешканець Рівненської області.Чоловікза допомогою металошукача та спеціальними інструментами намагався розкомплектуватиокремі елементи верхньої будовиколії, повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Правоохоронці звернули на це увагу, оскільки це могло привести до порушення нормальної роботи систем сигналізації та зв’язку, що безпосередньо впливає на безпеку руху поїздів. Якщо взяти до уваги, що по залізничній дільниці здійснюється перевезення між Україною та країнами Прибалтики порушення термінів за рахунок простою поїздів призводить до виплати компенсації за зрив термінів постачання, а це прямі збитки для нашої держави.

У громадянина С. працівниками транспортної міліції було вилучено один клемний болт в зборі та два костилі. Громадянин С. притягнутий до адміністративної відповідальності за статтею 51 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Дрібне розкрадання».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ