Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Рівненщині у штучній водоймі втопився 5-річний хлопчик

23 березня приблизно о 18.30 у місті Корець Рівненського району двоє малолітніх дітей, шестирічний Дмитро та п’ятирічний Володимир, граючись на штучній водоймі поблизу житлових будинків, провалилися під лід. П’ятилітка врятувати не вдалося. Повідомил Центр пропаганди ГУМНС у Рівненській області.

 

Дітлахи одразу ж почали кликати на допомогу. На щастя, жінка, яка проживала поряд з водоймою, почула крики та одразу кинулася на порятунок. Наташа Біла, саме так звали цю хоробру жінку, вскочила у водойму та дістала з води одного з хлопчиків, Володимира, який уже був у непритомному стані. За якусь мить кинулася витягати з води другого. Дмитро, старшенький хлопчик, на щастя, не встиг наковтатися води. Врятувала міцна крига, за яку він тримався. Витягнувши на берег другого хлопчину, Наталя відразу ж почала надавати першу медичну допомогу Володі й викликала швидку. Та, нажаль, лікарі лишень констатували смерть меншенького.

 

Як з’ясувалося, це були два рідних братика. Мама дітей на час трагедії була вдома з маленькою донечкою. Жінка з трьома дітьми проживала сама, голова сім’ї постійно перебуває на заробітках.

 

У зв’язку з небезпечним становищем на кризі, МНС укотре звертається до батьків: бережіть життя своїх дітей, не нехтуйте застереженнями, стежте за власними дітьми та цікавтеся, де вони проводять свій вільний час. Шановні громадяни! Не виходьте на кригу, особливо коли на річках, озерах, ставках і канавах через відлигу вона стала тонкою та крихкою. Не випробовуйте долю, цінуйте власне життя!

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ