Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Рівненщині військового комісара затримали за розтрату

1/3
На Рівненщині затримано військового комісара Корецького районного військового комісаріату. Буквально пару годин тому силовики затримали вказаного майора, який, не соромлячись, вирішив привласнити 36 тисяч гривень бюджетних коштів за здійснення транспортних послуг для призовників та військовозобов’язаних. Про це повідомив військовий прокурор Олег Сенюк.

Так, ми встановили, що цю суму він привласнив за «нібито» виконання послуг щодо перевезення призовників та військовозобов’язаних в межах призовних дільниць, які фактично не виконувались. А затримали його на одержанні (з метою привласнення) другої частини коштів – 13,5 тисяч гривень від удаваного перевізника, на рахунок якого вони були перераховані. Цю суму слідчі та прокурори одразу ж виявили і вилучили при обшуку службового кабінету військового комісара.

Наразі слідчим управлінням ГУ Нацполіції України в Рівненській області за процесуального керівництва військової прокуратури Рівненського гарнізону спільно з оперативниками ГУ ВКР СБУ та УЗЕ у Рівненській області ДЗЕ Нацполіції України провадяться першочергові слідчі (розшукові) дії, а також обшуки за місцем проживання фігуранта справи. Опісля будуть вирішуватись питання щодо повідомлення військовому комісару про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ