Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Рівненщині вилучили метамфетаміни, марихуану та таблетки на 1,5 млн грн

Працівники внутрішньої безпеки Національної поліції України спільно з поліцією у Рівненській області викрили діяльність банди наркоторгівців, яка займалася виготовленням та збутом метамфетаміну. До складу групи входив колишній працівник міліції, - прес-служба Нацполіції України.

Рівненським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України було встановлено, що на території міста Дубровиця діє організована група, яка займається злочинним бізнесом – виробництвом та збутом наркотичних засобів. Місцеву наркомафію організував 34-річний мешканець Рівного, судимий за ст. 115 КК (Умисне вбивство) України. В найближчі соратники колишній в’язень взяв собі 29-річного жителя Дубровиці – в минулому працівника місцевого райвідділу міліції.

Серед найбільш активних учасників групи – двоє судимих мешканців Рівного та мешканець Дубровиці. Вони займалися виготовленням наркотичних засобів у власних лабораторіях, зберігали та налагоджували мережу збуту наркотиків.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Крім того, оперативники внутрішньої безпеки поліції встановили інших осіб, причетних до злочинної діяльності викритої групи, серед яких – і правоохоронці.

Отримавши ухвали Рівненського міського суду, спільними діями співробітників УДВБ НПУ, Головного управління в області, бійців спецпідрозділу «КОРД» було проведено 14 обшуків за місцем мешкання та можливого перебування фігурантів наркобанди.

Під час заходів правоохоронці вилучили наркотичні засоби – метамфетамін, марихуану та таблетки «Циррус» - вартість яких за цінами «чорного ринку» становить 1 мільйон 580 тисяч гривень. Також вилучено зброю, грошові кошти, бурштин, фосфор червоний та документи осіб, які є боржниками наркоділків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ