Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

На Різдво у Чикаго запустили український журнал

На Різдво у Чикаго запустили український журнал, - медіапортал української діаспори VIDIA

На Різдво в американському Чикаго з’явився перший номер журналу Ukrainian Chicago – видання про життя української громади у США.

Журнал виходитиме щодва тижні двома мовами – українською та англійською. Його потенційні читачі – це уся українська громада: американці українського походження та новоприбулі іммігранти, а також – друзі України у США.

Безкоштовні примірники журналу можна знайти у багатьох популярних українських місцях Чикаго. Електронна версія буде доступною на сайті видання UkrainianChi.com, а згодом також на iTunes. За оновленнями можна слідкувати на Facebook-сторінці журналу та у Twitter.

“У 2011 році ми започаткували проект “Українське Чикаго”, в рамках якого висвітлювали місцеві події, публікували блог Ukrainian Chicago на одному з сайтів Chicago Tribune та спілкувалися з громадою через соцмережі. А зараз вийшла друкована версія видання Ukrainian Chicago,” – розповів представник видавця Юрій Фігель у вступному слові до першого номера.

Ukrainian Chicago Magazine випускає команда VIDIA – головного інформаційного ресурсу діаспори, який висвітлює життя українців за кордоном.

Нагадаємо, що в Україні закрився україномовний журнал National Geographic Україна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ