Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Різдвяному ярмарку львів’ян та гостей міста почастують кутею

Різдво у Львові завжди особливе. Цьогорічну програму святкувань доповнить презентація-частування кутею від ІV Різдвяного ярмарку. 7 січня на площі перед Оперним театром львів’ян та гостей міста пригощатимуть головною різдвяною стравою. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Різдвяний ярмарок запрошує львів’ян та гостей міста на частування кутею. 7 січня о 13:00 год на площі перед Львівською оперою відбудеться презентація-приготування та частування. Просто неба буде встановлено величезний казан, у якому приготують більше 1 тонни куті. Про це повідомили організатори ІV Різдвяного ярмарку.

«Під час презентації проводитимуть різноманітні майстер-класи з розтирання маку, подрібнення горіхів, замочування родзинок та кураги та інші. Найкращі львівські господині поділяться своїми ексклюзивними секретами приготування куті та інших традиційних різдвяних страв. Під спільну коляду разом з етно-гуртом «Родинна капела» усі відвідувачі «Території різдвяного настрою» на ярмарку зможуть сповна відчути дух Різдва Христового», – розповідає Ольга Гренюх, директор компанії-співорганізатора IV Різдвяного ярмарку.

Нагадаємо, на території ярмарку постійно діє сектор «Територія різдвяного настрою», де на відвідувачів будь-якого віку чекає насичена розважальна програма.

Довідка.

Організатор ІV Різдвяного ярмарку - ТОВ «Львівські ярмарки», співорганізатор - компанія «Events-L». Проект відбувається за підтримки Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ