На ринках області цукор подешевшав майже на 5%
Слухай онлайн
Економіка

На ринках області цукор подешевшав майже на 5%

Моніторинг цін на основні споживчі товари на продовольчих ринках області, проведений Державною інспекцією з контролю за цінами у Львівській області, засвідчує про підвищення роздрібних цін на м'ясо свинини на 0,1% та сало - на 4,2%. При цьому, спостерігалось зниження середніх роздрібних цін на м'ясо яловичини на 0,1%, м'ясо птиці - на 1,9%, цукор-пісок - на 4,8% та крупу гречану - на 1%.
На підприємствах торгівлі підвищення роздрібних цін відбулось на м'ясо птиці на 1,4%. При цьому, спостерігалось зниження середніх роздрібних цін на цукор-пісок на 3,9% та крупу гречану - на 6,1%. Повідомляє прес-служба ЛОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ
Загрузка...