Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На сайті Львівської міськради відбудеться чат-конференція про співпрацю бізнесу і влади

На форумі Львівської міської ради тривають чат-конференції з посадовцями. У четвер, 28 січня, чат-конференцію проведе заступник начальника управління економіки, начальник відділу економічного розвитку Львівської міської ради Вікторія Довжик, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

У чат-конференції із Вікторією Довжик йтиметься про розвиток бізнесу у Львові та співпрацю міста із підприємствами. У четвер на форумі ЛМР всі охочі матимуть можливість в он-лайн режимі поставити запитання посадовцеві і дізнатись про все, так би мовити, з перших уст.  Чат-конференція триватиме  з 17.00 до 18.00.

 

«Більшість львів’ян кожного дня працюють і не мають часу приходити в міську раду чи писати листи. Спілкування через інтернет – сучасна європейська практика, яку ми запровадили у Львові. Запрошуємо львів’ян до участі у он-лайн конференціях з посадовцями міської ради», - зазначила начальник управління внутрішньої політики Наталія Міхнова.

 

Для того, щоб взяти учать у чат-конференції потрібно зареєструватись на форумі ЛМР http://www.city-adm.lviv.ua/community/forum/. Переглянути Чат-конференцію та взяти у ній участь зможете тут http://www.city-adm.lviv.ua/community/forum/forum28.html.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ