Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На сесії депутати заслухають результати перевірки організації "Меморіал" ім. Василя Стуса, питання про передання у державну власність Львівської галереї мистецтв та музею Івана Франка

8 лютого голова обласної ради зустрівся із журналістами напередодні чергової сесії, аби ознайомити із питаннями порядку денного. „На розгляд сесії винесено 60 питань. Це рекордна кількість за увесь час четвертої каденції.  Ми намагатимемось вирішити ті питання, які досі з різних причин не були розглянуті, бо ця сесія - вже остання або передостання в такому депутатському складі”, - сказав Михайло Сендак. Про це повідомила прес-служба Львівської облради.
Більшість питань – оренда і приватизація майна спільної власності територіальних громад (16 питань), відведення земельних ділянок (15 питань, серед яких виділення земельних ділянок під розробку нових родовищ нафти і газу), медичні, освітянські, екологічні питання, інвестиційні проекти.
Депутати також заслухають результати перевірки фінансово-господарської діяльності організації "Меморіал" ім.В.Стуса, питання про передання у державну власність цілісного майнового комплексу Львівської галереї мистецтв  та Львівського меморіального музею Івана Франка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ