Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На сесії Львівської облради 9 листопада розглянуть зміни до бюджету області

На сесії Львівської облради, яка пройде 9 листопада, розглянуть питання внесення змін до показників обласного бюджету на 2010 рік. Таке рішення сьогодні, 4 листопада, прийняла президія Львівської обласної ради.

Начальник головного управління фінансів Львівської ОДА Олег Демків зазначив, що зміни до показників обласного бюджету на 2010 рік треба розглянути негайно, адже нова рада засідатиме лише у грудні. Тому потрібно за рахунок внутрішніх резервів, збалансувати бюджет області.

За його словами, уже за 2-3 тижні у області можуть виникнути проблеми із виплатою зарплатні бюджетникам (яким підвищили зарплату). «Також скоро закінчаться медикамети для проведення гемодіалізу хворим. У нас є проблема з оплатою енергоносіїв профтехучилищам. До того ж, потрібно зробити запаси продуктів харчування для закладів освіти й медицини та провести вакцинацію», – зазначив він.

Також на сесії депутати розглянуть питання про внесення змін у додаток рішення «Про кошторис видатків на утримання Львівської облради та її виконавчого апарату», внесення змін у додаток програми соціально-економічного та культурного розвитку області на 2010 рік, окремі питання забезпечення діяльності комунального підприємства «Управління капітального будівництва» та «Центру просторового розвитку», щодо фінансування КП «телекомпанія Львів-ТБ» та питання про забезпечення діяльності ОВК.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ