Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На сесії міської ради затверджено схему дитячих і спортивних майданчиків Сихівського та Залізничного районів

Cьогодні, 26 січня, на сесії Львівської міської ради депутати дійшли до згоди і затвердили схеми розміщення дитячих та спортивних ігрових майданчиків на території Залізничного та Сихівського районів Львова.
На території Залізничного району Львова затверджено схеми 91 дитячого майданчика та двох спортивних, які підпорядковуються таким комунальним підприємствам Львова, як «Граніт», «Привокзальне», «Богданівка», «Скнилівок», «Сигнівка», «Левандівка», «Нове», «БК-63», «Сріблястий», «Сяйво».
 На території Сихівського району Львова затверджено розміщення 135 дитячих та спортивних майданчиків, які обслуговуватимуться такими Львівськими комунальними підприємствами, як «Новий Львів», «Дністер», ТзОВ ЖТК «Стимул-Сихів», «Хуторівка», «Житловик-С», «Старий-Сихів», «Під зуброю», «Бондарівка», КЕЧ БУ-2.
 Усі ці заходи щодо затвердження схем розміщення дитячих та спортивних ігрових майданчиків безпосередньо пов’язані з програмою комплексних заходів щодо профілактики бездоглядності та правопорушень серед дітей, їх соціальної реабілітації у суспільстві.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ