Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На сесії міськради затвердять положення про купівлю-продаж земель у власність фізичних і юридичних осіб

На сесії міськради затвердять положення про купівлю-продаж земель у власність. Про це йшлося на громадському обговоренні положення „Про організацію, проведення і оформлення купівлі-продажу земель у власність або права на оренду земельних ділянок несільськогосподарського призначення у м. Львові".
Це положення  буде  визначати  порядок підготовки документів для продажу та порядок продажу земельних ділянок у власність юридичним та фізичним особам. Підготовку документів для продажу земель здійснює управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин.
   У положенні йдеться про те, що буде створена міська комісія з продажу земель, метою якої є  оперативне  вирішення питань, які виникатимуть під час процедури надання земельних ділянок у власність. Склад комісії затверджується рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради.
Положення розроблено відповідно до Конституції України. Земельного кодексу України, Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні", Закону України „Про оренду землі" (із змінами і доповненнями). Указів Президента України від 19.01.99 року №32/99 „Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення", від  12.07.95р. №608/95 „Про приватизацію та оренду земельних ділянок несільськогосподарського призначення для здійснення підприємницької діяльності",  Постанов  Кабінету Міністрів України від 16.05.2002р. №648 „Про затвердження Положення про технічний паспорт земельної ділянки, яка виставляється на земельні торги", від 11.10.2002р. №1531 „Про експертну грошову оцінку земельних ділянок".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ