Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На сесії облради планують розглянути проект рішення про внесення змін до показників обласного бюджету на 2007 рік

За результатами 10 місяців бюджет Львівської області виконано на 103,3 відсотка. Як повідомив начальник головного фінансового управління ЛОДА Олег Демків, додаткових коштів на 2007 рік не передбачається, бо, відповідно до Бюджетного кодексу, лише перевиконання бюджету на 5,1 відсотка і більше дає можливість обласній раді збільшувати фінансування статей видатків обласного бюджету. Про це „Гал-info” повідомила прес-служба Львівської обласної ради.
 У цій ситуації можливий перерозподіл коштів в межах галузей в рамках коштів, які були заплановані бюджетом області на 2007 рік.
У вівторок, 27 листопада, відповідно до графіку розгляду проекту рішення про внесення змін до показників обласного бюджету на 2007 рік відбулися засідання постійних комісій ЛОР з питань охорони здоров'я, материнства та соціального захисту; комісії з питань освіти та науки.
Постійна комісія з питань охорони здоров'я, материнства та соціального захисту, заслухавши інформації головного управління охорони здоров'я і головного управління праці та соціального захисту населення ЛОДА та доповнивши їх своїми пропозиціями та зауваженнями, підтримала проект рішення про внесення змін до показників обласного бюджету Львівської області на 2007 рік.
Члени комісії, після обговорення всіх пропозицій та зауважень, вирішили підтримати проект рішення про внесення змін до показників обласного бюджету.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ