Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На сесії облради розглянуть питання про політичні переслідування

З ініціативи фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді на наступній сесії облради, яка відбудеться 10 квітня, розглянуть питання «Про політичні переслідування, тиск на підприємництво та ЗМІ на Львівщині». Таку пропозиції вніс депутат Михайло Блавацький на засіданні президії Львівської обласної ради, повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Михайло Блавацький запропонував заслухати з цього питання заступника голови облдержадміністрації Михайла Янковського, а також керівників ДПА, МВС та СБУ уЛьвівській області.

Також на сесії, за пропозицією свободівців, розглянуть питання «Про ситуацію на ринку закупівлі молока на Львівщині».«Фракція ВО «Свобода» глибоко стурбована ситуацією на ринку закупівлі молока у Львівській області. Для селянина кошти, отримані за молоко, є єдиним заробітком і дають йому можливість виживати за умов безвідповідальної політики щодо сільського господарства. При повній бездіяльності влади закупівельники встановлюють занадто низькі ціни на молоко. Вони повністю ігнорують інтереси селян. Щомісяця ціна для селян знижується, тоді як у магазинах молоко вже коштує по 7-8 грн. за літр. Ми вимагаємо жорсткого контролю за закупівельними цінами на молоко з боку виконавчої влади та Антимонопольного комітету», - зазначив Михайло Блавацький.

Із цього питання пропонують заслухати першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Богдана Матолича.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ