Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На сесії облради Струс розкаже, чому на дорогах області такий безлад

На сесії Львівської обласної ради заслухають інформацію від обласного ДАІ про ситуацію на львівських дорогах. Таке питання на Президії Львівської обласної ради було включено у порядок денний сесії за поданням депутата Олега Мандюка.
За його словами, він ініціював «доповідь» на сесії облради начальника обласної Державтоінспекції ще у квітні цього року на Президії обласної ради, проте тоді комісія не розглянула даного питання, та воно так і не було на сесії. Зі слів Олега Мандюка, комісія зняла з розгляду це питання із незрозумілих йому причин та відклала у сторону, пообіцявши, що повернеться до розгляду даного питання у вересні.
«Уже жовтень на дворі, в Славську кожен день на дорозі п’яні водії, які сідають за кермо автомобіля, забирають життя 9 людей», — сказав Олег Мандюк, зазначивши, що вчора він повертався з-за кордону і на автодорозі з Яворова до Львова не було жодного працівника ДАІ.
«Хто буде відповідати за цей безлад на дорогах? Подивіться на цю жахливу статистику, яка свідчить, скільки життів людей кожного дня забирають п’яні водії. Я звертаюся до комісії обласної ради із прав законності, чи не відчуваємо ми відповідальності за те, що твориться на наших дорогах. Ми ж влада цієї області, яким громадяни довірили вирішувати усі безпосередні питання на місцях. Чому пане Пилипенко (голова комісія з прав законності ЛОР) ваша комісія знов переносить розгляд даного питання і за час усієї діяльності від вашої комісії на сесію обласної ради не надійшло жодного проекту рішення? Під час попередньої Президії я, на жаль, не зміг бути присутній через хворобу, проте добре знаю, що зокрема пан Ваврин і ви говорили про те, що я намагаюся звести особисті рахунки із Струсом? Та я навіть з ним особисто був незнайомий і познайомився зовсім недавно. Пане Пилипенко, ви що прикриваєте ДАІ. Цей безлад на львівських дорогах треба припинити і хтось має за це відповідати», — зазначив Олег Мандюк.
 Своєю чергою голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник зазначив, що це питання справді треба підтримати і розглянути на сесії обласної ради. Президія підтримала це рішення та включила його у порядок денний.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ