Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На сесію Львівської облради винесуть питання про зловживання із земельними паями

На засіданні постійної комісії з питань розвитку села та АПК Львівської обласної ради депутати розглянули і підтримали пропозицію голови Львівської обласної ради Олега Панькевича щодо винесення на розгляд сесії Львівської обласної ради питання "Про невідкладні заходи щодо законних прав та інтересів власників земельних паїв". Йтиметься про захист інтересів власників земельних паїв, про ситуацію у Львівської області із завершенням процесу державних актів на земельні паї. Про це повідомила прес-служба ЛОР.

Ініціатива розгляду такого питання на сесії Львівської обласної ради виникла у зв'язку з тим, що на адресу голови Львівської обласної ради та її депутатського корпусу надходить чимало скарг і нарікань мешканців Львівської області на те, що деякі орендарі використовують земельні паї з порушенням технологічних, екологічних та економічних вимог і норм, зокрема стосовно організації сівозміни, заходів із охорони земель, збереження і відтворення родючості ґрунтів, забезпечення економічних інтересів громадян - власників земельних паїв.

На засіданні комісії були присутні заступник голови Львівської обласної ради Валерій П'ятак, начальник відділу з питань регулювання земельних відносин та адміністративно-територіального устрою Львівської обласної ради Микола Пшевлоцький, заступник начальника головного управління агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації Михайло Шпєлик.

Серед інших питань, які члени постійної комісії з питань розвитку села та АПК пропонуватимуть для обговорення під час сесій Львівської обласної ради у першому півріччі, буде питання "Про фінансову підтримку у 2011 році програм з розвитку села та АПК". Також обласні обранці розглянуть на сесії питання "Про хід підготовки агропромислового комплексу Львівської області до весняно-польових робіт". На сесію ЛОР депутати розглянуть Програму розвитку комунального лісового господарства Львівщини у 2011 році.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ