Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На «Шегинях» в колесах позашляховика виявили понад тисячу пачок сигарет

У Міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Шегині» в колесах автомобіля «Тойота Ленд Крузер» виявлено сигарети, повідомила прес-служба Львівської митниці.

Минулої ночі, 24 січня, громадянин України прямував у приватну поїздку в Польщу через пункт пропуску «Шегині» Львівської митниці. Для перетину кордону він обрав смугу руху «зелений коридор». Під час візуального огляду автомобіля виникла підозра щодо наявності у ньому товарів, які підлягають оподаткуванню або є обмеженими до переміщення через митний кордон України. Автомобіль було виведено зі смуги спрощеного митного контролю та скеровано в бокс поглибленого огляду транспортних засобів та товарів. А там спільна оглядова група прикордонників та митників у порожнинах чотирьох робочих та в запасному колесі виявила 1 155 пачок цигарок «Classic». Приховували цигарки, розібравши (розбортувавши) та зібравши після цього кожне колесо автомобіля.

Отже, громадянин намагався перемістити через митний кордон України цигарки з приховуванням від митного контролю, тобто використовуючи засоби, що утруднюють виявлення товарів.

За цим фактом, за ознаками ст.483 Митного кодексу України, складено протокол про порушення митних правил. Сигарети вилучено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ