Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На «Шуварі» буде інформаційно-моніторинговий центр

На ринку «Шувар» планують створити інформаційний сервер, у який надходитиме інформація про наявність сільськогосподарської продукції та її ціну з кожного району Львівської області. Голова постійної депутатської комісії Львівської обласної ради з питань АПК Роман Кузьмич повідомив, що на цю програму вже виділені кошти.

Суть роботи інформаційного серверу полягає в тому, щоб кожне районне управління сільського господарства підключити до єдиного сервера. Лінія зв’язку буде виходити на Головне управління сільського господарства області та на управління статистики. Роман Кузьмич повідомив, що вже виділені кошти на встановлення комп’ютера у районних управліннях сільського господарства та на навчання працівників.

«В майбутньому роль «Шувару» - моніторити ціни по всій Україні і надавати інформацію про наявну продукцію та її ціну» - зазначив Роман Кузьмич.

Він також повідомив, що майбутнє сільськогосподарської галузі за організованими формами господарювання, оскільки всі державні програми поширюються лише на юридичних осіб, а самостійно фермер може не впоратися із ситуацією на ринку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ