Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Сколівщині завершився вишкільний табір для юнацтва “Сокільська школа”

З 1 по 21 серпня цього року в с. Урич Сколівського району Львівської області в рамках програми національно-патріотичного виховання молоді “Стежками героїв” проходив вишкільний табір для юнацтва “Сокільська школа”, організований Львівською обласною молодіжною організацією “Спадщина” за сприяння управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА. Про це повідомили у прес-службі Львівській ОДА.
Метою заходу, в якому взяли участь близько сімдесяти хлопців та дівчат віком від 10 до 14 років, була підготовка членів акції до здачі організаційних вимог на ступінь “Сокіл”, патріотичне виховання молоді шляхом відвідин місця розташування куреня УПА “Бойки”, поблизу с.Сопіт, та мандрівки на г.Парашка, прищеплення юнакам любові до рідного краю, його історії та культури на основі лекцій з народознавства та історії України, фізичне гартування молоді та її активний відпочинок.
Літнє оздоровлення в поєднанні з освітньо-виховними елементами є необхідним для повноцінного розвитку дітей. Здобувши ступінь Сокола, спадщанці мають змогу працювати помічниками інструкторів, поглиблюючи свої знання та навики з обраної дисципліни, та скласти вимоги на ступінь джури.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ