Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Сколівщину приїде спеціальна комісія ЛОДА, щоб перевірити стан витягів

У Сколівський район завтра приїжджає комісія перевіряти стан та безпечність витягів. Про це в коментарі «Гал-info» повідомив заступник начальника управління культури і туризму ЛОДА Андріан Кліщ.
За його словами, така комісія створюється щороку, щоб перевіряти готовність витягів до прийому туристів.
«Цього року комісія, утворена із санстанції, МНС, пожежної та інших служб проведуть моніторинг – перевірку власників, в яких у власності є підйомники. Близько 12 осіб проведуть перевірку документації у власників, коли вони проходили востаннє таку практику, у якому стані витяги і чи все в порядку з документами. Головна мета - профілактика подальшого функціонування підйомників, загалом же їх перевіряють 2-3 рази в рік, а випадок на туристичній базі «Захар Беркут» на Сколівщині є лише однією з причин перевірки», - говорить Андріан Кліщ.
Нагадаємо, що 7 січня о 13.50 в селі Волосянка Сколівського району на базі відпочинку „Захар Беркут” під час катання туристів, через поломку валу редуктора було зупинено рух крісельних доріжок витягу, на яких залишились люди. На кріслах витягу перебувало 150 чоловік. Рятувальні роботи тривали понад 5 годин.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ